Beker Van 't Kamp 2015 --Medailles--

Wedstrijd 8 november

Het Open G-karate kampioenschap te Leopoldsburg op zondag 8 november 2015

Dagindeling:

.afspraak: zondag 8 november in sporthal Het Geleeg Caimolaan 130 te leopoldsburg aanmelden om 08.30u

• start competitie 09.30u

Wedstrijd Hoeselt

Zondag 25 oktober  was er de Beker van Hoeselt !!!De meeste van onze karateka's kwamen voor de eerste keer dit seizoen in actie. Met een deelnemersveld van 250 kampers en... deelnemers uit heel België en Nederland lag het niveau een stuk hoger als de vorige editie. De vechtersmentaliteit was bij iedereen terug te vinden, alleen moet er wat meer gewerkt worden aan de juist technieken!!

Ons nieuw seizoen is terug begonnen

Beste Leden,ouders,sympathiesanten,

Ons nieuwe seizoen 2015-2016 is terug van start gegaan. We trainen in de maand Augustus op maandag en donderdag van 19.00 hr tot 20.30 hr.

Voor iedereen die eens graag komt kennis maken met onze club is er de mogelijkheid om kostenloos deel te nemen aan deze trainingen.

In de maand September trainen we terug op de normale uren die voorzien zijn!!!!

Met vriendelijke Karate groeten,

sportdag en BBQ einde seizoen 2015

We hebben het seizoen op een plezante manier afgesloten, met een super BBQ georganiseerd door onze Ouderwerking.

Op onze speel/sportdag waren er spelletjes voorzien voor groot en klein, georganiseerd door de de Sensei's en Sempai's

en als kers op de taart waren er 2 springkastelen voorzien :) plezier gegarandeerd.

We kijken al uit naar ons nieuw seizoen dat start op 3 augustus om 19.00 hr voor groot en klein.

Dan wensen we iedereen nog een deugdoende vakantie toe.

Veel groetjes,

Sensei pascal

Onze karateka's winnen 11 gouden, 7 zilveren en 19 bronzen medailles op de interclubwedstrijd.

De interclubwedstrijd van afgelopen zondag was een succes.
Tijdens deze interclub streden we tegen alle clubs van onze BGKA groep.( Gent, Tienen, Meerhout, Balen en Tongeren)
Onze karateka's slaagden er in om in totaal 37 medailles in Leopoldsburg te houden.
11 gouden, 7 zilveren en 19 bronzen medailles.
Iedereen medaille of niet heeft zijn best gedaan en verdiend daarvoor een dikke proficiat.

RUN FOR FAME

Op onze EERSTE deelname aan de jaarlijkse stratenloop in Leopoldsburg, zijn we al onmiddelijk in de prijzen gevallen.

We hebben met onze ploegjes de Origneelste ploeg prijs gewonnen.

Super gedaan aan alle delnemers en op naar volgend jaar!!!

22 Medailles voor onze club op Belgisch Kampioenschap JFK Goju Kai

Zondag 16 februari vond voor de eerste keer het Belgisch kampioenschap JFK Goyu Kai plaats.
Onze Karateka's behaalden er in totaal 22 medailles.

Bij Kata
1 ste plaats : Sensei Yakari, Milan, Sebastian